Staňte se našimi fanoušky na:

Tvarohová štola

Autor receptu: Barakuda (208 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všech surovin zpracujeme na vále těsto, rozdělíme ho na 2 části, uděláme dva válečky a pečeme v troubě na pečícím papíru asi 40 minut na 180 °C. Hned po upečení štoly potřeme rozpuštěným máslem a obalíme je ve směsi moučkového a vanilkového cukru. Necháme je vychladnout a zabalíme je pevně do alobalu. Necháme je 2 - 4 týdny rozležet, ale dobré jsou i dřív.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Aidel |11. března 2013
Dobrota :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!