Staňte se našimi fanoušky na:

Tmavá vařená buchta

Autor receptu: Barakuda (208 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cukr, vodu, kakao, vanilkový cukr a máslo dáme do hrnce a 2 minuty povaříme. Necháme vychladnout, odlijeme 1 hrnek a schováme si ho na později. Do hrnce přidáme vejce, mouku a kypřící prášek, promícháme a dáme na vymazaném plechu do předehřáté trouby péct. Po upečení polijeme schovanou tekutinou a posypeme strouhaným kokosem nebo ořechy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

iva.hlouskova |14. ledna 2013
taky dělám ale nevařím Odpovědět
ladunka |12. ledna 2013
znám, je rychlá a chutná Odpovědět
jana.remkova.7 |12. ledna 2013
Já už to kdysi dělala, díky za připomenutí!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!