Staňte se našimi fanoušky na:

Dýňoví duchové

Autor receptu: Bábrle Inka (1291 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupanou dýni zbavíme semínek a nastrouháme nahrubo. Dáme ji do kastrůlku, zalijeme mlékem, přidáme špetku soli a za občasného míchání ji uvaříme doměkka. Pak přisypeme oba cukry a chvíli povaříme. Pudink rozmícháme ve smetaně a nalijeme do kastrůlku s dýní, vaříme do zhoustnutí, pak krém rozlijeme do hrnečků a necháme ho vychladnout. Smetanu vyšleháme dotuha a promícháme ji se ztužovačem, připraveného podle návodu. Šlehačku přendáme do cukrářského sáčku s řezanou trubičkou a nastříkáme ji na dýňový krém v hrnečcích. Očička uděláme z marcipánu nebo fondantu a čokoládových peciček.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!