Staňte se našimi fanoušky na:

Tmavá bublanina s tvarohem a broskvemi

Autor receptu: Attirantef (15 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

1) Nejprve připravíme základ pro náplň. Smícháme tvaroh, cukr (dle chuti), žloutky, van. cukr, kůru z 1/2 citr., pudink. Sníh přidáme až těsně před tím než budeme náplň dávat na těsto. 2) U těsta začneme šlehat oddělené žloutky s cukrem, pak přidáme olej, šťávu (kdyby jí bylo málo dolijeme vodou), citr. kůru. Pomalu přisypáváme mouku, kakao a prášek do pečiva. Na konec zas přidáme sníh ze zbylých bílků. 3) Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem. Náplň klademe jednotlivě lžičkou na těsto a na jednotlivé kopečky klademe měsíčky broskví. 4) Pečeme cca 30 minut na 180°C

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

*y555 |8. dubna 2014
like Odpovědět
Penelope |18. února 2014
báječná, 1+ Odpovědět
FOTOrecepty |17. května 2013
Děkuji zkusím ;-) Odpovědět
tepito |1. května 2013
bezva-jednoduché Odpovědět
lvodakova |12. dubna 2013
vypadá to moc lákavě, určitě vyzkoušíme :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!