Staňte se našimi fanoušky na:

Španělští ptáčci jak je dělala babička

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa pěkně naklepeme osolíme a opepříme, pomažeme plnotučnou hořčicí a plníme: Vajíčkem nakrájeným na čtvrtky podle výšky masa párkem a navrch cibuli s okurku oboje nakrájené na nudličky. Španěláky zaroluji, zavážu provázkem. Do hrnce dám trochu oleje, na kterém ptáčky osmahnu, podliji bujónem, přiklopím a dám dusit. Přidam ječtě jednu nakrájenou cibuli a lžičku hořčice a podliji vodou. Dusíme do měkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |10. srpna 2013
dělávám stejně, moc dobré, příloha rýže,nebo knedlík bramborový, moc pěkné foto Odpovědět
petra.stefanova.7 |2. června 2013
vypadá moc dobře Odpovědět
Katty148 |11. května 2013
mňam, přidávám k oblíbeným :)) Odpovědět
A |11. května 2013
dávám plátek slaniny Odpovědět
Bagorz |18. dubna 2018
Jasne.Hovězí je dost suché a slaninka přidá i vůni :-)
šupina73|12. května 2013
Dělám podobně,vyzkouším i takto:-) Odpovědět
aron|10. května 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!