Staňte se našimi fanoušky na:

Smažené kostky z filé

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

K přípravě tohoto jídla se snažíme vyhledat druh filé, které se co nejméně rozpadá. Filé nakrájíme na kostky a obalíme v těstíčku, které připravíme z vajec, mouky, lisovaného česneku, soli a mletého kmínu. Rozpálíme větší množství oleje na pánvi a opečeme do zlatova. Podáváme se zeleninovou oblohou, brambory .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |17. března 2013
No jo, je to dobré, já recept získala kolem 90 let z malinkých podpultových knížeček - mám 3 - čínská jídla, ale neodvážila bych se napsat, že je to čína.... jinak jsou tam opravdu jako čtverečky, tehdy se to dělalo, když byly filé tvarované jako hranol. Odpovědět
slava |17. března 2013
dobrota Odpovědět
JanaB |16. března 2013
Také dělávám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!