Staňte se našimi fanoušky na:

Smažené kalamáry v těstíčku Kari

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zmrazené Kalamari necháme trochu povolit. Připravíme si těstíčko z vejce, mouky, mléka, kari a osolíme. Hustotu těsta je potřeba upravit tak, aby se kroužky dobře balily, ne příliš řídké. Na rozpáleném tuku osmažíme na pánvi dozlatova, jsou poměrně rychle hotové. Dáme na mísu vyloženou ubrouskem, který nasákne přebytečný tuk. Výborná příloha je bramborová kaše.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucinka |22. srpna 2013
Mňam :) Odpovědět
Semyaza |25. června 2013
zajímavé Odpovědět
Georgina |1. června 2013
kalamáry mám ráda Odpovědět
eliska.staubertova |1. června 2013
muze to byt moc dobre. Odpovědět
petra.konfrstova |31. května 2013
krásné, díky za recept Odpovědět
JanaB |28. dubna 2013
Ještě jsem je nedělala, vyzkouším. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!