Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí špízy ve vinné omáčce

Autor receptu: VER98 (15 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Řízky osušte a nakrájejte na kostičky. Kuličky jalovce roztlučte a s tymiánem je naypte na maso. Přidejte 2 PL olej , vše dobře promíchejte. Houby očistěte. Špízy potřete troškou oleje a střídavě dávejte houby a kostičky srnčího masa. předehřejte troubu na 75 stupňů . Cibuli oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. 2. Rozehřejte pánev a pak na ní ohřejte zbývající olej. Špízy smažte dohněda ze všech stran na středně velkém plameni asi 10 min. lehce osolte a opepřete a v troubě udržujte teplé. 3. Kostičky cibule duste 2-3 min.na oleji na pečení. Přilejte červené víno a krátce nechte vařit.Vmíchejte brusinky a omáčku ochuťte solí a pepřem. Servírujte zvlášť ke špízům ze srnčího masa.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |30. řijna 2014
také dělávám 1++ Odpovědět
petr.helman.5|4. listopadu 2014
No vypadá to luxusně mňam mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!