Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlá jehla - grilování

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Přišla nečekaná návštěva, je krásné odpoledne, dalo by se posedět venku, ale nepočítali jste s tím a nemáte nic na grilování připraveno? Tohle je dobrý, rychlý a osvědčený způsob, oblíbený v naší rodině, suroviny se jistě najdou i v mrazáku. Maso nakrájíme na tenké kousky, oloupeme a rozpůlíme stroužky česneku. Pokud jsou menší, necháme vcelku. Na jehlu napichujeme střídavě vepřové maso, česnek, švestku, kuřecí maso, česnek, švestku máme - li, proložíme uzeninou. Osolíme, lehce můžeme opepřit a potřeme olejem. Než se přichystá gril necháme odležet a pak grilujeme chvíli zabalené v alobalu a poté jak jsem zvyklí dogrilujeme bez něj. Množství je orientační podle počtu strávníků a velikosti jehel.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dessyna |30. března 2013
Kombinace chutí...zkusím doma na grilu. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!