Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr plněný

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Kapra očistíme, osušíme a vnitřek ryby osolíme. Cibuli nadrobno nakrájíme, dozlatova usmažíme na oleji, kapra jí naplníme a zašijeme. Do zbytku oleje, na němž se smažila cibule, přidáme mletou papriku, sůl a rajčatový protlak. Připravenou kašičkou celého kapra potřeme a v rozehřáté troubě upečeme. Podáváme s vařenými bramborami, s bílým chlebem nebo pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!