Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí rizoto

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybí filé marinujeme v olivovém oleji a koření Adžika. Na oleji mírně zpěníme cibulku, přidáme marinované filé a krátce orestujeme, mírně podlijeme vodou, osolíme, přidáme hrášek a podusíme 5 minut pod pokličkou. Pak vmícháme uvařenou rýži, podle potřeby podlijeme a necháme dusit ještě asi 2 minuty. Hotové posypeme nasekanou zelenou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!