Staňte se našimi fanoušky na:

Bruschetta s carpacciem a rajčátky

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky bagety opečeme na pánvi nebo v toustovači a natřeme česnekovým máslem. Svíčkovou nakrájíme na tenké plátky a dáme mezi 2 vrstvy kuchyňské fólie, pak naklepeme, aby byly ještě tenčí, ochutíme solí, pepřem a olivovým olejem. Cherry rajčátka lehce nařízneme a spaříme ve vroucí vodě, potom sloupneme slupku, lehce osolíme, pokapeme olivovým olejem a můžeme i pocukrovat, pokud by byla málo sladká. Dáme do trouby a usušíme (asi 30-45 minut, podle velikosti) na 130°C. Na opečené plátky bagety položíme lístky rukoly, naskládáme na ně hovězí carpaccio a ozdobíme parmazánem a konfitovanými rajčátky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!