Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí polévka snadná

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěného kapra vaříme asi 60 minut v 1,5 l osolené vody s bobkovým listem a celou cibulí. Pak vývar přecedíme, maso obereme z kostí nebo propasírujeme a necháme stranou. Na pánvi necháme vyškvařit slaninu a osmahneme na ní nakrájenou cibuli, dokud není sklovitá. Pak přidáme nakrájená rajčata a papriky. Zaprášíme moukou a připravenou paprikou, směs krátce osmahneme, podlijeme trochou vývaru a rozdusíme. Rozdušenou zeleninu vmícháme do zbytku vývaru, přidáme propasírované maso, drcenou feferonku a vaříme cca 30 minut. Dochutíme pálivou paprikou a ozdobíme sekanou petrželkou. Tip: místo papriky a rajčat můžeme použít sterilované lečo

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |2. řijna 2013
zkusím Odpovědět
piskotka |2. řijna 2013
dobré Odpovědět
-3 |2. řijna 2013
osté mám ráda Odpovědět
-3 |30. září 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!