Staňte se našimi fanoušky na:

Ryba v papilotě

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mrkev a brambory nakrájejte na co nejjemnější kostičky, rajčata na plátky, pórek na kolečka. Alobal nasříhejte na 4 tak velké kusy, aby se do nich ryba a ostatní suroviny daly zabalit. Troubu předehřejte na 220°C, horkovzdušnou na 200°C. Na každý kousek alobalu položte filet z ryby, na něj proužky uzeného lososa, kostičky mrkve a kroužky pórku. Pak dejte plátky rajčat, navrch a okolo nasypte kostičky brambor. Posypte bylinkami, osolte, opepřete a vydatně pokapejte olivovým olejem. Balíček neboli papilotu svrchu uzavřete a šev fólie dvakrát zahněte. Uzavřete i kratší strany a rovněž je ohněte vzhůru, aby z balíčku nemohla při pečení unikat šťáva. Pečte 15-20 minut, pak balíčky přelijte pár kapkami vína, nebo piva.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!