Staňte se našimi fanoušky na:

Řezy s ovesnými vločkami a polevou z bílé čokolády

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pozn.: Přesné ingredience na výrobu polevy jsou zmíněny v samotném textu (nejsou uvedeny ve výchozích ingrediencích, viz. výše). Spodní těsto: Předehřejte troubu na 170 °C (plynová trouba stupeň 3). Připravte si čtvercovou formu 23 x 23 cm a vymažte ji máslem. V menším kastrolku rozpusťte máslo, kukuřičný sirup a světlý nerafinovaný cukr dohladka. Ve velké míse smíchejte ovesné vločky, mouku, sůl a hrozinky. Zapracujte máslovou směs. Přendejte těsto do připravené formy a tlakem ruky vytvořte rovnoměrnou hladkou vrstvu. Pečte 25 až 30 minut, dokud lehce nezhnědne. Nechte koláč zcela vychladnout ve formě. Poleva: Pozvolna rozpusťte nahrubo nasekanou bílou čokoládu (150 g) v nádobě s dvojitým dnem. Rozetřete čokoládu pomocí tenké kovové špachtle na spodní těsto. Nechte ztuhnout a pak nakrájejte na řezy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!