Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Kyselá chuť rebarbory nejlépe vynikne ve sladkých dezertech. Sluší jí to…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Snídaně, sladká svačina do školy i dezert k odpolední kávě. Muffiny to hravě…
Smetanové polévky jsou jemné, syté a chutnají téměř všem. A co je na nich…
Domácímu chlebu s křupavou kůrkou nebo dozlatova vypečeným houstičkám se nic…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.