Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Mladé bylinky mají velkou moc. Využijte léčivé síly přírody a vyrobte si…
Kyselá chuť rebarbory nejlépe vynikne ve sladkých dezertech. Sluší jí to…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Smetanové polévky jsou jemné, syté a chutnají téměř všem. A co je na nich…
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Pořádný kus šťavnatého masa, křupavý obal ze strouhanky či cornflakes, nebo…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.