Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Přichází jaro, příroda se probouzí a začínají rašit první bylinky a mladé…
Kyselá chuť rebarbory nejlépe vynikne ve sladkých dezertech. Sluší jí to…
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Pořádný kus šťavnatého masa, křupavý obal ze strouhanky či cornflakes, nebo…
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Domácímu chlebu s křupavou kůrkou nebo dozlatova vypečeným houstičkám se nic…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.