Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Je tady svátek všech gurmánů! Křehké stonky chřestu patří k vyhledávaným…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Pořádný kus šťavnatého masa, křupavý obal ze strouhanky či cornflakes, nebo…
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Pomazánky jsou vděčným řešením, když nemáte čas vařit, ale nechcete se odbývat.…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.