Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Křehké, šťavnaté, lehce pikantní. Ředkvičky najdete v obchodech celý rok, ale…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Snídaně, sladká svačina do školy i dezert k odpolední kávě. Muffiny to hravě…
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Domácímu chlebu s křupavou kůrkou nebo dozlatova vypečeným houstičkám se nic…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.