Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Horké letní dny fandí lehkým jídlům se spoustou zeleniny. Ta je koneckonců v…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Pořádný kus šťavnatého masa, křupavý obal ze strouhanky či cornflakes, nebo…
Nejlepší dezert je takový, se kterým není téměř žádná práce a nakrmí co nejvíce…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.