Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Přichází jaro, příroda se probouzí a začínají rašit první bylinky a mladé…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Pořádný kus šťavnatého masa, křupavý obal ze strouhanky či cornflakes, nebo…
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Smetanové polévky jsou jemné, syté a chutnají téměř všem. A co je na nich…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.