Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
K jaru patří i pokrmy z mladého masa - je chutné, dietní, křehké a šťavnaté.…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Nejlepší dezert je takový, se kterým není téměř žádná práce a nakrmí co nejvíce…
Pořádný kus šťavnatého masa, křupavý obal ze strouhanky či cornflakes, nebo…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.