Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Přichází jaro, příroda se probouzí a začínají rašit první bylinky a mladé…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Kyselá chuť rebarbory nejlépe vynikne ve sladkých dezertech. Sluší jí to…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Smetanové polévky jsou jemné, syté a chutnají téměř všem. A co je na nich…
Pomazánky jsou vděčným řešením, když nemáte čas vařit, ale nechcete se odbývat.…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.