Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Přichází jaro, příroda se probouzí a začínají rašit první bylinky a mladé…
Kyselá chuť rebarbory nejlépe vynikne ve sladkých dezertech. Sluší jí to…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Pořádný kus šťavnatého masa, křupavý obal ze strouhanky či cornflakes, nebo…
Nejlepší dezert je takový, se kterým není téměř žádná práce a nakrmí co nejvíce…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.