Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Mladé bylinky mají velkou moc. Využijte léčivé síly přírody a vyrobte si…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Pomazánky jsou vděčným řešením, když nemáte čas vařit, ale nechcete se odbývat.…
Pořádný kus šťavnatého masa, křupavý obal ze strouhanky či cornflakes, nebo…
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.