Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Zapečený halibut s krémovou omáčkou

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Nízkokalorické
Veganské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Dietní jídlo, které je zároveň chutné a dostatečně syté. Rajčata nakrájíme na osminky a přelijeme olivovým olejem, vinným octem a osolíme. Formu na pečení vyložíme papírem na pečení a ještě trochu pomažeme olivovým olejem. Filety dáváme vždy kůží směrem dolů a okořeníme. Smetanový sýr smícháme s majonézou, nasekaným koprem, mátou a citrónovou šťávou a směsí potřeme filety. Na každý kousek ještě položíme dva tenké plátky citrónu a pokapeme olivovým olejem. Pečeme 15 až 20 minut a pokud se ryba připaluje ze shora, přikryjeme ji alobalem. Podáváme s rajčaty a opečenou bruschettou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!