Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Tradiční tatranská brynzová omáčka

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si připravíme mixér, do kterého dáme - zakysanou smetanu, brynzu, lučinu nebo žervé a vše řádně rozmixujeme do jemna. Podle potřeby zředíme mlékem. Potom si nakrájíme čerstvý kopr na jemno a vmícháme do omáčky. Hotovou omáčku necháme na chvíli uležet v ledničce. Brynzovou omáčku podáváme s haluškami, bramborami na loupačku či k těstovinám. Obzvláště chutná je s plněnými těstovinami. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!