Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Kambala s pomeranči

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Osm kousků kambala důkladně opláchneme, osušíme a posolíme. Pak okořeníme pepřem a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a rybu na něm z obou stran opečeme. Ve finále přidáme ještě lžíci másla, omytou nastrouhanou kůru z pomeranče a plátky nakrájeného pomeranče. Zvolna prohřejeme a můžeme servírovat. Kambala s pomeranči je chutná s vařeným bramborem. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!