Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Bylinkový řízek na česnekovém oleji

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na řízky, paličkou naklepeme a osolíme a opepříme. Smetanu rozmixujeme s vajíčky a jestli bude potřeba, zředíme trochou mléka. Tímto obalíme připravené řízky. Nasekané bylinky smícháme se strouhankou a dáme do toho obalené řízky, přičemž na řízky pořádně namačkáme strouhanku. Potom si připravíme česnekový olej. Na pánvi na rozpáleném oleji, kterého je víc než normálně, osmažíme oloupaný česnek a potom jej vyndáme. Olej v pánvi necháme a v něm dozlatova osmažíme připravené řízky. Na osmažené řízky můžeme přiložit ubrousky, aby přebytečný olej vysály. Jako přílohu volíme bramborovou kaši nebo salát či pečivo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!