Staňte se našimi fanoušky na:

Ražniči

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sůl
  • pepř
  • 800 g vepřové panenky
  • 20 ks špejlí z tvrdého dřeva (dlouhé)

Pracovní postup:

Špejle nejprve vložíme do studené vody, aby se při pečení snadno nespálily. Maso nakrájíme na kousky velké 3-4 cm, osolíme je a napícháme podélně na špejle 1 cm od sebe. Na osobu počítáme 2 špejle po 6-7 kouscích masa. Opékáme je buď na roštu, nebo na elektrickém grilu po obou stranách dozlatova. Podáváme s drobně nakrájenou syrovou cibulí, solí, pepřem a chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |30. řijna 2014
miluji ražniči na jakýkoliv způsob dávám 1++++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!