Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh plněný hříbky

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pstruhy uvnitř i vně osolte, opepřete a naplňte částí hub a cibule, petrželkou a kouskem másla, zbytek dejte do pekáče. Ryby ovažte provázkem a pod něj zastrčte pár lístků šalvěje. Pstruhy položte vedle sebe do pekáče na zbývající cibuli a houby. Poklaďte zbylým máslem a pečte v troubě předehřáté na 160°C zhruba 20-30 minut, podle velikosti ryb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

eviti |30. května 2013
ukládám Odpovědět
Šuldeska |30. května 2013
Moje oblíbená ryba. Odpovědět
Konato |9. dubna 2013
Výborné. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!