Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka Gumbo (z New Orleansu)

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kousky tresky obalíme v mouce a mleté paprice, osmažíme. Cibuli, papriku, celer, česnek a okru osmahneme na oleji, přidáme vývar, provensálské koření, nakrájená rajčata a po 15 minutách tresku, vyloupané krevety, citronovou šťávu, worcester a tabasco. Podáváme s kopečkem rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Maty |6. řijna 2013
Lenko máte pravdu s těmi "mínusáři". Je zajímavé jak rozdávají mínusy kde komu, hlavně těm, kteří se jim z nějakého důvodu znelíbili. Ale jsou tu autorky, které nejenže nemají snad žádný mínus u fota, ale naopak za otřesné nebo skenované fotky sbírají spoustu plusů. Odpovědět
Hrabča |6. řijna 2013
Chtěla jsem původně přiložit foto, jak vypadá "okra", protože ji nemusí každý znát. Ale uvědomila jsem si, že bych zase od mínusářů schytala mnoho "červených bodů", a tak jsem od svého úmyslu upustila. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!