Staňte se našimi fanoušky na:

Plněné bramborové dukátky

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vypracované těsto rozválíme a vykrájíme z něho kolečka. Doprostřed poloviny koleček dáme lžičku osoleného a okořeněného masa (místo uzeného můžeme použít co dům dá - zbytky pečeného masa, uzeniny, sýr, hrášek a pod.) a přikryjeme je zbývajícími kolečky z těsta (okraje důkladně stiskneme), obalíme je v trojobalu a smažíme ve vyšší vrstvě oleje. Podáváme se špenátem jako hlavní jídlo nebo samostatně jako teplé pohoštění k pivu či vínu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |12. řijna 2013
super, 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!