Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní hovězí guláš

Autor receptu: Konato (60 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme a nakrájíme na stejně velké kostky. Cibule nakrájíme nadrobno a osmahneme je na sádle. Přidáme kousky masa a mícháme, až maso pustí šťávu. Ochutíme solí, kmínem, pepřem a necháme vydusit. Potom maso trochu podlijeme vodou a necháme opět vysmahnout. Zaprášíme mletou paprikou, přidáme feferonku zbavenou semínek, stroužek česneku a opět podlijeme a dusíme. Maso necháme takto pomalu dusit alespoň 3 hodiny. Nakonec ho zaprášíme hladkou moukou, přidáme vodu a necháme povařit ještě asi 15 minut. Hotový guláš podáváme s houskovými knedlíky. Guláš můžeme připravit také v tlakovém hrnci,

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |26. řijna 2013
mňamka Odpovědět
dajul |9. května 2013
vyzkouším Odpovědět
jola |6. května 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!