Staňte se našimi fanoušky na:

Pěna z hrušek

Autor receptu: maruskaji (55 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
46× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hrušky, které jsme očistili upečeme v troubě a poté ještě horké prolisujeme. Přidáme do nich med dle chuti a sladkosti hrušek a také několik kapek citronu. Poté přidáme vyšlehaný tuhý sníh z bílků. Pěnu z hrušek podávám nejraději s cukrářskými piškoty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |8. července 2013
Určitě moc dobré. Odpovědět
Lenny |24. června 2013
hrušky mám ráda Odpovědět
PetulkaH |23. června 2013
dobrota Odpovědět
JanaB |23. června 2013
dobrota Odpovědět
jobovab |22. června 2013
chutné Odpovědět
tepito |22. června 2013
zkusím,neznám Odpovědět
milmach |21. června 2013
dobré Odpovědět
petra.stefanova.7 |19. června 2013
vyzkouším Odpovědět
renda9 |19. června 2013
vyzkouším Odpovědět
macik |19. června 2013
zkusim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!