Staňte se našimi fanoušky na:

Pěna z hrušek

Autor receptu: maruskaji (55 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
46× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hrušky, které jsme očistili upečeme v troubě a poté ještě horké prolisujeme. Přidáme do nich med dle chuti a sladkosti hrušek a také několik kapek citronu. Poté přidáme vyšlehaný tuhý sníh z bílků. Pěnu z hrušek podávám nejraději s cukrářskými piškoty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

-1 |29. července 2013
dobrota Odpovědět
H-D |19. července 2013
doborta Odpovědět
i |17. července 2013
asi zkusím Odpovědět
sarka.tuslova |16. července 2013
Hezké. Ukládám :) Odpovědět
q |14. července 2013
dobrota Odpovědět
E- |12. července 2013
dobrota Odpovědět
jana.h |12. července 2013
vyzkouším Odpovědět
martinnatr |12. července 2013
ULOŽÍM Odpovědět
i |11. července 2013
1*** Odpovědět
wieruska |10. července 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!