Staňte se našimi fanoušky na:

Pěna z bílé čokolády

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • velikonoční čokovajíčka
  • 200 g bílé čokolády (kvalitní)
  • 200 ml smetany ke šlehání
  • 200 ml crème fraîche

Pracovní postup:

Čokoládu nalámejte do žáruvzdorné mísy a posaďte ji na hrnec s vroucí vodou tak, aby se voda mísy nedotýkala. Nechte čokoládu zcela rozpustit, sejměte z tepla a nechte trochu zchladnout. Pak k čokoládě přidejte crème fraîche a smetanu a umíchejte dohladka. Pěnu nalijte do šesti skleniček a minimálně jednu hodinu chlaďte v lednici. Podávejte posypané čokovajíčky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!