Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený nebo grilovaný bůček

Autor receptu: lucka9 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(3 hlasy)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do mísy dáme olej, koření, podrcený česnek, drobně natrhané oregano, sůl podle chuti a promícháme. Maso nakrájíme ta plátky 1 - 1,5 cm silné, dáme do mísy k marinádě a promícháme, přikryjeme poklicí a dáme přes noc do lednice. Druhý den maso dáme na pekáč, podlijeme troškou vody a dáme do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme doměkka a dočervena. Během pečení maso poléváme výpekem a podléváme vodou, pokud se vypařila. Maso můžeme taky grilovat na grilu. Podáváme s chlebem nebo se zelím a bramborem, knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

MarTina096 |11. řijna 2013
Děláme podobně :) 1*** Odpovědět
Lenny |21. června 2013
bůček,to je fajnota Odpovědět
pavlinf |21. června 2013
ikládám,vyzkouším Odpovědět
lucka9 |21. června 2013
koření se skládá...česnek + sůl + chilli papričky Odpovědět
tepito |21. června 2013
drakulovu smrt neznám-jaké je složení? česnek +.... Odpovědět
daramacho |21. června 2013
dobré Odpovědět
petr.helman.5|16. března 2015
Vypadá to báječně.mňam. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!