Staňte se našimi fanoušky na:

Pečení holubi s nádivkou

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nádivka: Rohlíky nakrájíme, zalijeme mlékem,rozpuštěným máslem - 50 g, promícháme a necháme chvíli odležet. Přidáme ostatní suroviny, podle chuti osolíme, opepříme a dobře promícháme. Holuby umyjeme, mírně posolíme i uvnitř a naplníme nádivkou. Otvor zašijeme nebo sepneme kovovými jehlami. Do pekáče s rozpuštěným máslem dáváme holuby hřbetem dolů, podlijeme vývarem, přikryjeme poklicí a dáme do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme do měkka, během pečení maso poléváme výpekem, 1 - 2 x obrátíme a podléváme vývarem, pokud se vypařil. Podáváme s bramborem a zeleninou. Pokud nám trochu nádivky zbude, uděláme kouli a pečeme společně s holuby.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

olma |15. června 2013
dala bych si 1* Odpovědět
slava |18. března 2013
hezký recept Odpovědět
zuzi |22. února 2013
taky bych chtěla vyzkoušet, musela to být dobrota Odpovědět
katy9 |2. února 2013
hezké Odpovědět
DAMI |27. ledna 2013
krásný recept i foto Odpovědět
liza |6. ledna 2013
hezké Odpovědět
Georgina |6. ledna 2013
ráda bych někdy ochutnala Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!