Staňte se našimi fanoušky na:

Patizon dˇábelsky dušený

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné, oloupané patizony nakrájíme na kostičky a pokapeme octem. Cibuli nakrájíme a osmahneme na oleji. Přidáme patizony, okořeníme paprikou, tymiánem, zázvorem a dusíme doměkka. Dochutíme kečupem a utřeným česnekem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

E- |11. července 2013
díky za tip Odpovědět
E- |11. července 2013
vyzkouším Odpovědět
břich|7. července 2013
zajímavé, zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!