Staňte se našimi fanoušky na:

Pan Bagnat

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Nejprve upečeme papriky - až do černa. Upečené je necháme zchládnout, oloupeme je, pomažeme olivovým olejem a osolíme. 2) Bagety nakrojíme a vydlabeme vnitřek. Vydlabanou bagetu pokapeme zevnitř olivovým olejem. Jako první vrstvu dáme pečenou papriku, na to kolečka cibule, lístky bazalky a olivy nakrájené na kolečka. Poté rajčata a mozzarelu na plátky - osolené a opepřené. Následuje vrstva bazalkových lístků, šunka a zase pečené papriky. 3) Poté pořádně stáhneme potravinovou folií a necháme v ledničce vychladit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |8. března 2016
super Odpovědět
piškot |22. září 2014
1*** Odpovědět
objev |22. srpna 2014
super Odpovědět
sonizna |18. června 2014
V současné době jsou ale za Pan Banat považovány jakékoli plněné sendviče či bagety. Odpovědět
sonizna |18. června 2014
Aby to byl tradiční Pan Banat, museli bychom místo bagety použít bílý chlém, který by se celý vydlabal a do něj se navršili jednotlivé vrstvy. Poté by se to nakrájelo na klínky a podávalo. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!