Staňte se našimi fanoušky na:

Orlovská halda

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
129× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra očistíme a nakrájíme na menší kousky. Kýtu nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme, přidáme olivový olej a čili koření. Necháme cca 2 hodiny odležet. Na pánev, kde budeme restovat játra dáme lžíci oleje a na půlměsíčky půl cibule. Mírně orestujeme, přidáme játra, opepříme a restujeme do červena. Nakonec osolíme. Na pánev, kde budeme restovat vepřovou kýtu dáme lžíci oleje, půl cibule a nakonec maso. Zakápneme trochou vody a restujeme pod poklicí, až se voda zredukuje. Z těsta na bramboráčky usmažíme 3 menší placičky. Na talířek dáme první placičku, na ni játra. Přiklopíme druhou placičkou a na ni naložíme vepřové maso. Přikryjeme třetí placičkou, posypeme hrubě sýrem. Celé jídlo obložíme zeleninou. Poznámka: Jídlo, které se dělá u nás v restauraci Magnolia .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Anna1960 |11. května 2013
pěkná halda Odpovědět
junkie09 |11. května 2013
to musí být výborné! Odpovědět
katy9 |11. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Victor |10. května 2013
Už na du! Odpovědět
PetaDomca |6. května 2013
mnam Odpovědět
Trudka4 |3. května 2013
Tak to bych si dala, ale vypadá to celkem složitá příprava. Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-) Odpovědět
Vladenka |3. dubna 2013
páni, já bych si dala Odpovědět
renda9 |29. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Janka D. |24. března 2013
jeeeeeeej,to je úžasné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!