Staňte se našimi fanoušky na:

Orlovská halda

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
129× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra očistíme a nakrájíme na menší kousky. Kýtu nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme, přidáme olivový olej a čili koření. Necháme cca 2 hodiny odležet. Na pánev, kde budeme restovat játra dáme lžíci oleje a na půlměsíčky půl cibule. Mírně orestujeme, přidáme játra, opepříme a restujeme do červena. Nakonec osolíme. Na pánev, kde budeme restovat vepřovou kýtu dáme lžíci oleje, půl cibule a nakonec maso. Zakápneme trochou vody a restujeme pod poklicí, až se voda zredukuje. Z těsta na bramboráčky usmažíme 3 menší placičky. Na talířek dáme první placičku, na ni játra. Přiklopíme druhou placičkou a na ni naložíme vepřové maso. Přikryjeme třetí placičkou, posypeme hrubě sýrem. Celé jídlo obložíme zeleninou. Poznámka: Jídlo, které se dělá u nás v restauraci Magnolia .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |22. září 2014
bude chutnat Odpovědět
mochomůrka |22. července 2014
vypadá skvěle Odpovědět
sonizna |21. května 2014
to mi připomíná jídlo, co jsme měli na svatbě - tři fláky různých druhů masa na sobě - no nedalo se to sníst Odpovědět
Proxi |6. března 2014
Paráda :-) Odpovědět
kymlal |10. února 2014
zkusím Odpovědět
kockaviky |6. prosince 2013
to bude dobrota! Odpovědět
biglol |14. listopadu 2013
uloženo Odpovědět
VELKAKOKI |11. listopadu 2013
1* vyzkoušela Odpovědět
petrapo |15. řijna 2013
tak to jooo, to si dám líbit!! Odpovědět
jana.remkova.7 |31. srpna 2013
Roxano, to máš fuk. Každý ať dá co chce, tomu nelze nijak zabránit :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!