Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný hemelín

Autor receptu: svatava.adamova (85 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Česnek rozmačkáme a smícháme s červenou a pálivou paprikou. Poměr záleží na vaší odvaze. Hermelín rozkrojíme na dvě stejná kolečka a vnitřní strany pomažeme česnekem s paprikou. Vložíme kolečko cibule a půlky oliv. Dáme do sklenice a prokládáme cibulí, feferonkami, olivami, kořením a kapií. Zalijeme olejem a necháme louhovat 3-7 dle chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Márč |12. června 2013
Výborná chuťovka, ukládám...:-) Odpovědět
svatava.adamova |11. června 2013
dávala jsem i kapii,ale ta po čase zhořkne,tak bacha na ni :) Odpovědět
planeta |6. června 2013
výborné a hodí se kdykoliv Odpovědět
anasy |4. června 2013
mňamka! Odpovědět
david.kruml.1 |4. června 2013
super přesně takhle to má být Odpovědět
junkie09 |4. června 2013
mňam Odpovědět
šporhet|29. června 2013
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!