Staňte se našimi fanoušky na:

Maďarský hovězí guláš

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Slaninu nakrájíme na kostičky,opečeme na sádle,přidáme drobně nakrájenou cibuli a opečeme dozlatova.Maso nakrájíme na kostky,přidáme k cibuli a za stálého míchání opečeme.Potom osolíme a opepříme,odstavíme a přimícháme mletou papriku sladkou i pálivou.Podlijeme masovým vývarem,přidáme rajčatový protlak,přiklopíme a dusíme do měkka.Během dušení podle potřeby podléváme.Hotové ozdobíme jarní cibulkou a nakolečka nakrájenou červenou paprikou.Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!