Staňte se našimi fanoušky na:

Segedín, dietnější způsob

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme a necháme zesklovatět na oleji, přidáme na kostky nakrájené maso a společně orestujeme. Podlijeme hrnkem vody a pod pokličkou dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme. Když je maso měkké přidáme kysané zelí pokrájené. Osvědčilo se mi Moravské zelí. My tento guláš jíme s chlebem, ale s knedlíkem je taky dobrý.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

i |17. července 2013
mnam Odpovědět
i |17. července 2013
dělám Odpovědět
jana.h |12. července 2013
udělám Odpovědět
q |9. července 2013
díky za tip Odpovědět
dree |26. června 2013
vyzkouším Odpovědět
aron|20. června 2013
bez mouky a smetany -supr Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!