Staňte se našimi fanoušky na:

Leskovacké maso s cibulí

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kousky, osolíme, napícháme na grilovací jehly, potřeme olejem a opečeme na roštu (nebo na grilu). Pak jej stáhneme z jehel a naskládáme do vymazané zapékací mísy. Cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme nasekanou feferonku, osolíme, opepříme, posypeme nasekanou petrželkou a opékáme na oleji 2-3 minuty. Pak osmahlou cibuli promícháme s masem, malinko podlijeme a zapečeme v troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!