Staňte se našimi fanoušky na:

Lenčina "prdelačka"

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Přebrané a proprané kroupy zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Oloupaný česnek utřeme se solí na pastu. Vepřový vývar přivedeme k varu, za stálého míchání (nejlépe metlou) do něj postupně přiléváme krev, pak necháme ještě krátce povařit. Na konec do polévky vmícháme vařené kroupy, česnekovou pastu a dle chuti dosolíme, opepříme a dochutíme majoránkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |9. srpna 2013
no jo prdelačka to je bomba jen v létě moc nedoporučuji krev se rychle kazí, ale dá se nahradit jelitovým prejtem Odpovědět
Hrabča |7. srpna 2013
Pro Zdendulu: my také bydlíme v paneláku a krev si objednáváme u soukromého řezníka. Odpovědět
Lenny |7. srpna 2013
tu mám moc ráda Odpovědět
Lucie Dubská |6. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
Lucie Dubská |6. srpna 2013
to my muzeme Odpovědět
Lucie Dubská |6. srpna 2013
mnamka Odpovědět
Zdendula|7. srpna 2013
moc dobré,kde ale sehnat krev-bydlíme v paneláku a prase nemáme Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!