Staňte se našimi fanoušky na:

Lehký a rychle hotový zákusek po dobrém obědě.

Autor receptu: eviti (63 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
122× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

celá vejce ušleháme s cukrem, Herou nebo jiným tukem na pečení, s mlékem, hladkou moukou smíchanou s práškem do pečiva. Vše zpracujeme na vále v těsto - to rozdělíme na dvě poloviny. Jednu polovinu vložíme do vyššího plechu, který jsme vyložili pečícím papírem. Těsto naplníme na kousky krájenou rebarborou, posypeme krystalovým nebo vanilkovým cukrem,množství cukru si dejte podle svých zvyklostí-někdo sladí více někdo méně. Přiklopíme druhou polovinou těsta a kraje obou těst prsty zmáčkneme aby nám náplň nevytékala. Pečeme ve vyhřáté troubě dorůžova - délku pečení musíte přizpůsobit vaší troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!